Basamaklı makaralar çevrimiçi slotlarda Başarıbet ve karakteristik özellikler

Herkes, çevrimiçi kulüp, duydum takip eden isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi varsayıyor aynı oyun akışı.Kazanan kombo yeni simgeler edinmek ek kazançlar bir dönüş. Geleneksel basari bet güncel giriş oluşturun oyuncu yalnızca bir şans bir şanslı kombinasyon her turda. O başlar devrim ve izler aynı görüntüler ödeme hatları. Simülatörler basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar çalışma farklı, sunma kullanıcı şans ek ücretsiz hediye için. Şöyle görünüyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak inşa edilir kazanan dizi.
  • Simgeler bir kazanan kombinasyon silindi (veya patlayabilir) ve boş alanlar atmak.
  • belirtilen serbest yerler form veya (düşme) yeni semboller .
  • Müşteri kazançları alır eğer böyle ek olarak oluşturun kârlı bir dizi birbirinizle veya makaralar üzerindeki diğerleri semboller ile.

Süreç karlı kombinasyonlar kazanana kadar yürütülür ödeme hatlarında sıraya getirilmesi durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm özellikler iş aynı. Yenilikçi bu sınıftaki oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , geliştirildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Talep nedenleri kademeli makineler Basaribet

Oyuncular için artık gerekli değil banal aç makaralar ve oluşturma için bekleyin karlı dizi ödeme hatlarından biri.dinamik oyun ve büyüleyici eğlence tarafından simülatörler, farklı grafikler ile 3D animasyon ile başlangıç efektler ve bitirme mekanik oyunu daha karlı hale getirmek. Cascade Reels tamamen bu beklentileri karşılıyor. Gelişen kârlı kombinasyonlar ve bu yeni simgelerle aynı anda dikkat çekmek ve güçlendirmek duygusal ruh hali.Özellikle kademeli basamaklardan biri yardıma katkıda bulunacaksa ağır kazanma.

Basamaklı makaralar izin verin kazan birden fazla kazanç. oluştururken ücretli zincirler arka arkaya birkaç kez kazançlar dönüştürebilir yeterince önemli miktar. Belirli sağlayıcılar ekle çarpanlar ve katsayılar bu maksimum artır ödül.

RTP ve volatilite üzerindeki etki

Kademeli kural olarak etkilemez RTP oyun simülatörleri. Bir şans var alın slot makineleri ile ağırlıklı getiri göstergesi (daha büyük 97 %) veya nispeten küçük (daha az %94). Bağlantı yok düşme resimler ve miktar karlılık arasında öngörülmüyor.

Ama, kademeli makaralar artırma önemli miktarda kazanma olasılığı. Çalışma prensibi makine Başarı bet bunu süreçte telafi eder ana dönüş. Bu nedenle simülatörler ile kademeli mekanik genellikle dahil daha yüksek dağılım. Çünkü makaralar yetenekli döndür iki kez (veya daha fazla) aynı fiyata.Bu şunu ikna eder ödüller yapamayacak biçim çok sık. Kademeli emülatörler içindeki düzenlilik genellikle aşmaz %25-30.

Cevap Ver

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir